Traumatietoa taviksille - Faktaa ja lempeitä kehotietoisuusharjoituksia pareille

INFO

Alkamisaika
15.06.2020 klo. 17.30
Loppumisaika
25.6.2020 klo. 20.00

SIJAINTI

Zoom -etäkoulutus

TAPAHTUMAKUVAUS


Kesäisen kauniilla ilmalla, voit nauttia parikurssistamme ulkotiloissa vaikkapa nurmikolla tai terassilla. 


Vetäjät: Annika Sarvela, BA Movement Studies, Joogan opettaja ja hieroja

             Kati Sarvela, HLL, hypnoterapia, sensomotorinen psykoterapiaKesto:  Kolmena kesäiltana (15.6., 22.6. ja 25.6 klo 17.30 - 20.00, 15 min. kahvitauko). 


Paikka: Zoom etäkoulutus 


Hinta: hinta 198  euroa/pari sis alv 24%,  (mikäli hankala taloustilanne esim. työttömyyden tai lomautuksen vuoksi, 128 euroa/pari sis 24 %)


Kohderyhmä: parit (vanhempi-lapsi min. ikä 16 avio- ja avoparit, ystävykset, vanhempi ja lapsi yli 15 v) Tässä työpajassa käymme läpi kansalaistaitoja, joita jokaisen olisi hyvä tietää traumoista ja lapsuuden haitallisista kokemuksista sekä niiden seuraamuksista  ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Käymme läpi myös  suojaavia tekijöitä ja korjaavia kokemuksisia. Ihmisten ei tarvitse jäädä omien haitallisten kokemustensa uhriksi, sillä voimme neutralisoida haitallisia lapsuuden kokemuksiamme positiivisilla korjaavilla kokemuksilla.


Traumainformoidussa mallissa perustiedot traumoista kuuluvat kaikille ammattilaisille ja vertaisauttajille. Ihanteellisessa tilanteessa kaikkihan me voimme olla toinen toistemme tukijoita ja näin neutralisoimassa toinen toistemme haitallisia kokemuksia. Traumaattinen stressi on haaste ihmisten välisissä suhteissa, mutta se on yhtäläinen mahdollisuus muodonmuutokselliseen kasvuun. 


Käymme läpi tässä työpajassa neljän T:n perusmallin, jota on kansainvälisesti käytetty kansalaisten ja työntekijöiden traumatietoisuuden lisäämisessä. Käymme läpi myös polyvagaaliteorian “karvalakkimallina”, joka sopii hyvin sekä lapsille että aikuisille. 


Tietoa sisäistetään erilaisin pareille ja yksilöille suunnatun kehotietoisuus-, kontakti- ja liikeharjoitusten avulla. Työskentelyyn voi yhdistyä myös kunnioittava kosketus. Työskentely tapahtuu jokaisen erilaisista lähtökohdista käsin.