Yhteinen kieli -koulutus

Lisätietoa "Yhteinen kieli – traumatietoisen kohtaamisen koulutus" -kokonaisuudesta

Inhimillisyyden vallankumous - Iloa ja toivoa terveydenhoitoon

Kirja on ainutlaatuinen kannanotto. Murroksen ja epävarmuuden keskellä se havahduttaa. Sosiaali- ja terveydenhuollossa tarvitaan inhimillisyyden vallankumousta. Lue, kuinka me kaikki, potilaat, terveysammattilaiset ja tavalliset ihmiset, voimme valita ja vaikuttaa.
Terveyden, hoitamisen ja tieteen asiantuntijat, seitsemän rohkeaa ammattilaista, kirjoittavat ihmisen aidosta kohtaamisesta ja sen yhdistämisestä korkeateknologiseen hoitoon. Integraatio on tie yksilöllisiin ja tehokkaisiin terveyspalveluihin. Ihmisten äänelle ja potilaiden kokemuksille on annettava arvoisensa paikka tieteen rinnalla.
Kirja on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja kaikille potilaskeskeisestä hoidosta kiinnostuneille.

Tutustu vallankumous aktivisteihin, eli kirjan kirjoittajiin:


Tilaa tästä
Sarvela, Kati

"Hammaslääkärin työn tarve vähenisi huomattavan paljon, mikäli jokainen lapsi pääsisi osalliseksi parantavaa näytelmää jo syntymästään saakka."

TUTUSTU
Palomäki, Karita

Vaikka kokemus ei vaatisikaan sel­keää ajattelua ja analysointia, me ihmiset kuitenkin tyypillisesti haluamme selittää ja tulkita kokemuksiamme – ja muodostaa niistä henkilökohtaisen tarinan. Auttamistyössä on tärkeää, että tämä kokemustarina tulee kuulluksi ja tarinaa kertova ihminen arvostavalla tavalla kohdatuksi.

TUTUSTU
Kortejärvi, Hanna

"Jos terveydenhoidossa haluamme tarjota kustannusvaikuttavia hoitoja ja sekä potilaiden että henkilökunnan kokemuksetkoetaan tärkeiksi, emme voi enää sivuttaa sellaista, mikä on rationaalisuudenja sanojen tuolla puolen."

TUTUSTU
Aarva, Pauliina

"Potilaskeskeisyyden vahvistamiseksi on otettava monipuolisesti huomioon tutkimuksen tuottamaa tietoa ja kunneltava palvelujen käyttäjiä, tavallisia ihmisiä."

TUTUSTU
OTA YHTEYTTÄ