Kortejärvi, Hanna

Tutkija ja kehittäjä

Juureni ovat katuvalojen tavoittamattomissa karulla Suomenselällä. Lampi rämeen keskellä on sielunmaisemani ja mänty turvapaikkani. Rationaalis-analyyttinen puoli minua on kiinnostunut luonnontieteistä, farmasiasta. Järkevä lääkkeiden käyttö ja lääkkeettömät hoitomuodot kiinnostavat. Jooga ja kristillinen mystiikka ruokkivat minua kokonaisvaltaisesti. Tällä hetkellä opiskelen henkisen hyvinvoinnin valmentajaksi.


Olen kiinnostunut jaetusta ihmisyydestä eli teemoista, jotka ovat yhteisiä kaikille ihmisille kaikkina aikoina. Turvapaikoissa, parantavissa yhteisöissä, voimme kokea yhteyden itseemme, toisiimme ja koko luomakuntaan. Keskinäinen luottamus mahdollistaa sen, että voimme hyödyntää sekä tutkimusnäyttöön perustuvia menetelmiä, yksilön omakohtaista kokemusta että perinneviisautta parantumisessa ja hoitamisessa. Minulle tämä tarkoittaa sivistys- ja hyvinvointiyhteiskuntaa.  


TULEVAT TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

Traumainformoitu kohtaaminen - Oman historian ja reaktioiden ymmärrystä sote-ammattilaisille
Paradigma siirtymä traumatietoiseen kulttuuriin edellyttää, että opimme keskustelemaan voimavaralähtöisesti ja lempeästi myös kipeistä asioista - myös ammattilaisten omasta traumaattisesta stressistä. 
LUE LISÄÄ
Traumatietoutta perusterveydenhuoltoon - Kun kipu ja toimenpidepelot ovat osa terveydenhuollon ammattilaisen arkea
etäkoulutus ZOOM terveydenhuollon ammattilaisille jotka tekevät kivuliaita toimenpiteitä.
2.9.2020
LUE LISÄÄ
Kohti traumainformoitua järjestelmää - Traumatietoisuutta johtamiseen
etäkoulutus ZOOM Tässä esimiehille, johtajille ja päättäjille suunnatussa koulutuksessa kaksi alan pioneeria käyvät läpi traumainformoidun järjestelmämuutoksen perusasioita.
23.9.2020
LUE LISÄÄ
Traumainformoitu kohtaamiskulttuuri - tunnetaitoja, vireystilasäätelyä ja myötatuntoa lasten kanssa työskenteleville
etäkoulutus ZOOM
12.10.2020
LUE LISÄÄ
Traumainformoitu kohtaaminen ja kipu kehon viestinä
etäkoulutus ZOOM Traumainformoitu kohtaaminen ja kipu kehon viestinä. Perusasioita krooniseen ja akuuttiin kipuun liittyvästä traumaattisesta stressistä.
28.11.2020
LUE LISÄÄ