Palomäki, Karita

Fysioterapeutti ja työnohjaaja

Olen Karita Palomäki. Minun juureni ovat Etelä-Pohjanmaan avarilla lakeuksilla, vaikka olenkin ehtinyt elämässäni asua myös Ruotsissa, Pohjois-Pohjanmaalla sekä Uudellamaalla, jossa olen asunut yhtämittaisesti jo 24 vuotta. Olen koulutukseltani psykofyysisiin menetelmiin ja työterveyshuoltoon erikoistunut fysioterapeutti ja työnohjaaja, lisäksi koulutan sote-alan ammattilaisia ja olen tähän mennessä ollut mukana neljässä kirjaprojektissa. Viimeiset 10 vuotta olen toiminut yrittäjänä.

Synnynnäinen herkkyyteni on minulle sekä lahja että haaste. Ajoittain työn ja suurperheen äitiyden yhdistäminen on haastavaa, mutta juuri tämän vuoksi ymmärrän omia asiakkaitani ja heidän hermostollisia haasteitaan pitkittynyttä kipua tai esimerkiksi ahdistusta potevina. Työssä ja elämässä yleensäkin minua on aina kiinnostanut humaanin ja arvostavan kohtaamisen merkitys meille ihmisille. Mielestäni tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä asiakkaan kokemuksen kuuntelun ohella – kun tavoitteenamme on tukea asiakkaan kokonaisvaltaista kuntoutumista ja terveyden ja toimintakyvyn ylläpitämistä.

 


TULEVAT TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

Traumainformoitu kohtaaminen - Oman historian ja reaktioiden ymmärrystä sote-ammattilaisille
Paradigma siirtymä traumatietoiseen kulttuuriin edellyttää, että opimme keskustelemaan voimavaralähtöisesti ja lempeästi myös kipeistä asioista - myös ammattilaisten omasta traumaattisesta stressistä. 
LUE LISÄÄ
Traumatietoutta perusterveydenhuoltoon - Kun kipu ja toimenpidepelot ovat osa terveydenhuollon ammattilaisen arkea
etäkoulutus ZOOM terveydenhuollon ammattilaisille jotka tekevät kivuliaita toimenpiteitä.
2.9.2020
LUE LISÄÄ
Kohti traumainformoitua järjestelmää - Traumatietoisuutta johtamiseen
etäkoulutus ZOOM Tässä esimiehille, johtajille ja päättäjille suunnatussa koulutuksessa kaksi alan pioneeria käyvät läpi traumainformoidun järjestelmämuutoksen perusasioita.
23.9.2020
LUE LISÄÄ
Traumainformoitu kohtaamiskulttuuri - tunnetaitoja, vireystilasäätelyä ja myötatuntoa lasten kanssa työskenteleville
etäkoulutus ZOOM
12.10.2020
LUE LISÄÄ
Traumainformoitu kohtaaminen ja kipu kehon viestinä
etäkoulutus ZOOM Traumainformoitu kohtaaminen ja kipu kehon viestinä. Perusasioita krooniseen ja akuuttiin kipuun liittyvästä traumaattisesta stressistä.
28.11.2020
LUE LISÄÄ