Sarvela, Kati

Hammaslääkäri ja terapeutti

Olen Kati Sarvela. Juureni ovat pääkaupunkiseudulla, mutta löysin sielulleni turvapaikan ja kodin Kainuun korvesta ja soilta. Nykyään kannan kotiani sydämessäni, joten sepä osaa siirtyä mukanani jo paikasta toiseen. Koulutukseltani olen hammaslääkäri ja terapeutti (sensomotorinen psykoterapia, hypnoterapia)

Traumainformoitu työote on ollut pitkään jo intohimoisin kiinnostukseni kohde.  Olenkin kouluttanut jo useita vuosia traumatietoutta sote-ammattilaisille ja opettajille.   Visioni on, että sote-yksiköt  ja koulut voivat olla kansalaisten turvapaikkoja. Niissä voidaan opastaa ihmisiä — asiakkaita ja ammattiauttajia — resilienssiin, itseohjautuvuuteen ja tunnetilojen säätelyyn, turvallisissa, kohtaamisissa. Tällä voi olla suuri terveyttä ja hyvinvointia edistävä kansanterveydellinen merkitys. Tällä hetkellä olen myös mukana monialaisessa työryhmässä  suunnittelemassa Työsuojelurahaston rahoittamaa traumainformoitua koulutusta ihmistyöntekijöiden omaa hyvinvointia edistämään. Olen myös aktiivinen some-vaikuttaja. Olen ylläpitämässä yhdessä kumppanieni kanssa facebook- sivustoa Traumainformoitu sote ja ope.

Lisäksi twiittailen sivuilla TraumainformedFinland ja Iloa&Toivoa.

TULEVAT TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

Yhteinen kieli - Traumatietoisuutta sote- ja kasvatusalan ammattilaisille
HELSINKI Traumatietoisuutta sote- ja kasvatusalan ammattilaisille. Runsaasti kehollisia harjoituksia.
26.3.2022
LUE LISÄÄ
Yhteinen kieli - Traumatietoisuutta eläinavusteiseen työskentelyyn
LOHJALLA Yhteinen kieli -koulutuksen versio, jossa kokemuksellisessa harjoittelussa tuodaan esille erityisesti eläinavusteisen työskentelyn mahdollisuuksia.
16.5.2022
LUE LISÄÄ