Miksi traumatietoisuutta tarvitaan – TraumaSummit2022

Mikaelalla on mm. erikoislääkärinä ja dissosiaatiohäiriöihin paneutuneena traumakouluttajana monipuolinen ja syvällinen ymmärrys ihmisen haavoittuvuudesta. Myös ammattilainen itse voi olla traumatisoitunut. Kirjassamme Yhteinen kieli - Traumatietoisuutta ihmisten kohtaamiseen Mikaela valaisee lisää omaa ammattilais-kokemusasiantuntija kaksoisrooliaan.

Mikaelan sivut löytyvät täältä

http://www.mikaelabl.auttaa.fi/

TraumaSummit Suomi tapahtumasivulle, jossa voit myös hankkia 2kk katseluoikeuden vuoden 2022 TraumaSummitin puheenvuoroihin.

https://traumasummit-finland.heysummit.com/

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

  • point 1
  • point 2

bold-italic

Blogi ja videot

Kohti ihmistenvälistä yhteyttä – yhteisö kanssasäätelijänä

Elämme palveluyhteiskunnassa, jossa ihmiselle niin luonnollinen yhteisöllisyys, vastavuoroisuus ja toisen ihmisen kanssa tapahtuvaan kanssasäätelyyn perustuva luonnolline

Lue lisää
Kärsitkö kanssasäätelyn vajeesta

Minkälainen vaikutus kansanterveyteen mahtaisi olla sillä, että loisimme uuden diagnoosiluokan, joka olisi nimeltään ”Krooninen kanssasäätelyn vaje”? Mielestäni tätä tarv

Lue lisää
TraumaCafe 15.2.2023 Pahoinpitelystä hyvinpitelyyn

Haastateltavana väkivaltatyönasiantuntija Katja Kytölä. Myös perheväkivaltatyössä tarvitaan traumainformoituatyöotetta, aivan niin kuin kaikilla ihmisosaamisen alueilla.

Lue lisää