Miksi traumatietoisuutta tarvitaan – TraumaSummit2022

Mikaelalla on mm. erikoislääkärinä ja dissosiaatiohäiriöihin paneutuneena traumakouluttajana monipuolinen ja syvällinen ymmärrys ihmisen haavoittuvuudesta. Myös ammattilainen itse voi olla traumatisoitunut. Kirjassamme Yhteinen kieli - Traumatietoisuutta ihmisten kohtaamiseen Mikaela valaisee lisää omaa ammattilais-kokemusasiantuntija kaksoisrooliaan.

Mikaelan sivut löytyvät täältä

http://www.mikaelabl.auttaa.fi/

TraumaSummit Suomi tapahtumasivulle, jossa voit myös hankkia 2kk katseluoikeuden vuoden 2022 TraumaSummitin puheenvuoroihin.

https://traumasummit-finland.heysummit.com/

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

  • point 1
  • point 2

bold-italic

Blogi ja videot

Tulevaisuuden organisaatiot ovat biokraattisia ihmissysteemejä

Työelämässä on käynnissä ihmisyyden esiinmarssi. On tietenkin surullista, että se tapahtuu valtavan sekasorron ja pahoinvoinnin myötävaikutuksella. Olemme vuosisatoja ..

Lue lisää
Traumatisoituminen on monitasoinen systeeminen ilmiö

Olen pohtinut tässä kuvassa trauman syvää ja laajaa olemusta sen monilla eri tasoilla. Haavoittuvuustekijät vaikuttavat kaikilla yhteiskunnallisilla tasoilla systeemises

Lue lisää
Luovia ajatuksia hulluudesta

Sandra Bloomin mukaan taiteellisen eliitin luova ilmaisu on selvästi yliarvostettua ja tavallisten kansalaisten vastaava on rajusti aliarvostettua. Tämä on hänen mukaansa

Lue lisää